Opel Adam

In maart zal de Opel Adam in Nederland worden geïntroduceerd  De Duitse marktintroductie is onlangs al geweest en tot dan toe had men al ruim 16.000 orders ontvangen.

Er zijn op dit moment maar liefst 61.000 mogelijkheden voor de aankleding van het exterieur. Voor het interieur is er nog meer keuze; 82.000 (persoonlijk getinte) mogelijkheden. Men wil hiermee het unieke karakter van de Adam waarborgen. Er zullen dan ook niet gauw twee dezelfde Adams op de weg te vinden zijn.

In januari is een tijdelijke Adam Store in hartje Amsterdam geopend. In deze showroom konden alvast de eerste voorproefjes gepresenteerd worden. De driedeurs hatchback werd al met vele accessoires ten toon gesteld. Opel heeft zich ten doel gesteld om dit jaar in Nederland een verkoopvolume van 5.000 stuks te realiseren.

Met dit nieuwe model wil Opel de concurrentie aan gaan met de populaire Fiat 500. De prijs is vergelijkbaar en het gepersonaliseerde tintje komt overeen met het populaire model.

UPDATE 
Nadat eerder al bekend werd dat Opel met een nieuwe model genaamd Adam komt, is daar een extra toevoeging op gegeven. De nieuwe Adam Rocks is een mini-crossover. De driedeurs is 3,70 meter lang en is weer een extra toevoeging op het gepersonaliseerde concept van Opel. Daarnaast is het opvallend de Adam Rocks over een stoffen schuifdak beschikt. Op deze manier wil Opel  de strijd aan gaan met de Citroën DS3 en Fiat 500C. Volgende maand zal de première van de Opel Adam (Rocks) in Nederlands plaats vinden.

Opel Adam Rocks

Opel Adam Rocks